Another satisfied customer with his upgraded Cisco Meraki “more depth …. more layers … more speed …Thanks a lot”

4 Responses

 1. Hallo Hans,

  Nog bedankt dat ik je upgraded Meraki switch een paar dagen mocht lenen om een goede vergelijk te maken met mijn Uptone Etherregen en Silent Angel Bonn N8 switches. De upgraded Meraki is een geweldig mooi klinkende switch. Wat een rust, plaatsing, muzikaliteit en dynamiek. Ik heb inmiddels mijn Uptone Etherregen en Silent Angel Bonn N8 switches verkocht en speel met heel veel plezier met de upgraded Meraki. Ik kijk uit naar de levering van de OCXO clock voor de Meraki.

  Groet,

  Bram

 2. Hallo Hans, Ik heb vandaag de ‘Alu’ voeding gebruikt op de upgraded meraki en deze combinatie bevalt me nu erg goed. Het geluidsbeeld wordt nóg breder en het laag is naar tevredenheid. Beter dan de Sbooster. Thanks, Raymond

 3. Beste Hans, veel dank voor het fraaie werk. Het is een flinke upgrade van mijn stereo. Ik was nog niet zo enthousiast over mijn recent aangeschafte set voor audio streaming, een Intel Nuc, de SOTM ultra neo en een Mytek Brooklyn dac+, maar dit gaat nu met de switch modificatie erg de goede kant op. Groeten, Faas

 4. Beste Hans,

  Ik dacht dat ik alles wel in huis had voor het allerbeste geluid dat een mens zich maar kan wensen. Maar ik ben een audiofiel, en daarbij hoort ook het durven experimenteren. Dus toen ik las over de Cisco Meraki switch upgrade(s), nam ik de gok. Ik kocht een tweedehands Meraki op Marktplaats en nam contact op met Audiophool. Na een paar dagen kwam de switch alweer terug, en kon ik hem gaan uitproberen.
  Ik ben een enorme fan van Pink Floyd en van Roger Waters in het bijzonder. Dus zocht ik ‘Amused to Death’ op op mijn nas. Vanaf het eerste nummer ,’The Ballad of Bill Hubbard’, hoorde ik zeer veel diepte in de muziek. Een enorm stereobeeld, gelaagdheid van de muziek, en vooral ook niets waar niets hoort te zijn: de zogenaamde black background. Het zorgt al met al voor een holografisch geluidsbeeld, waarbij ik verbaasd ben waar ik al die jaren naar geluisterd heb. Er is nog zo veel te ontdekken in mijn muziekcollectie, en dat is goed nieuws. Ik voel mij weer een beetje het kleine jongetje dat nieuwe muziek hoorde op de radio 📻. De jaren 60 en 70 zeg maar. Mooie tijd hoor.
  De door Audiophool gemodificeerde Meraki heeft een groot aandeel in de muziekweergave van de gestreamde audio in mijn audio set-up. Het enige probleem is dat ik nu mijn peperdure SOtM switch moet zien te verkopen.

  Met vriendelijke groet,
  Patrick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *