Switch upgrade

Another satisfied customer with his upgraded Cisco Meraki “more depth …. more layers … more speed …Thanks a lot”

3 comments

  1. Hallo Hans,

    Nog bedankt dat ik je upgraded Meraki switch een paar dagen mocht lenen om een goede vergelijk te maken met mijn Uptone Etherregen en Silent Angel Bonn N8 switches. De upgraded Meraki is een geweldig mooi klinkende switch. Wat een rust, plaatsing, muzikaliteit en dynamiek. Ik heb inmiddels mijn Uptone Etherregen en Silent Angel Bonn N8 switches verkocht en speel met heel veel plezier met de upgraded Meraki. Ik kijk uit naar de levering van de OCXO clock voor de Meraki.

    Groet,

    Bram

  2. Hallo Hans, Ik heb vandaag de ‘Alu’ voeding gebruikt op de upgraded meraki en deze combinatie bevalt me nu erg goed. Het geluidsbeeld wordt nóg breder en het laag is naar tevredenheid. Beter dan de Sbooster. Thanks, Raymond

  3. Beste Hans, veel dank voor het fraaie werk. Het is een flinke upgrade van mijn stereo. Ik was nog niet zo enthousiast over mijn recent aangeschafte set voor audio streaming, een Intel Nuc, de SOTM ultra neo en een Mytek Brooklyn dac+, maar dit gaat nu met de switch modificatie erg de goede kant op. Groeten, Faas

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *